tiistai 29. maaliskuuta 2011

Oodi turkoosille


Oi ihailkaamme kaunista väriä, inspiroivia materiaaleja, jotka hilloontuvat varastossa. Nuo fasettihiotut helmet kuvasin jo vuosi sitten enkä vieläkään ole saanut tehdyksi niistä mitään. Hautukoon ja hypistellään välillä vain.

Tämän jutun pointti on Mintun antama tunnustus (kiitos Minttu) ja sitä seuraava pienehkö blogitunnustus. Kun suunnitelin blogin perustamista, halusin että tekstien tunnisteet olisivat olleet vain värien mukaan. Tämä olisi siis ollut turkoosi. Kuitenkin kun selasin malliksi muita käsityöblogeja, päätin että työtavan mukainen jako taitaa olla selkein. Ainakin jos oikeasti haluaa koskaan löytää blogista jotain. Tunnisteetkin ovat joskus aika vaikeita. Jos niitä on liikaa, melkein joka tekstillä oma, tulos voi olla aika sekava. Jos liian vähän, tulos on yksi iso klöntti. Minä olen yrittänyt laittaa mieluummin liian vähän, mutta lisäsin vastikään paperin ja lisäsin sen myös vanhoihin teksteihin, joissa oli tunnisteena vain kierrätys. Ehkä joudun lisämään yksityiskohtaisempia tunnisteita vielä, katsotaan mitä tulevaisuus tuo. Värit ovat kyllä aina tärkeässä osassa.

Olen jo tämän tunnustuksen joten kuten välittänyt aikaisemmin eteenpäin, mutta voisin silti yrittää koota jonkinlaisen "linkkilistan" kunhan kerkeän.

5 kommenttia:

Tintin kirjoitti...

Mun lempivärini! :-)

Sara kirjoitti...

Ihanaa ihanaa turkoosia. Nam nam!

Mama Elf kirjoitti...

Ihanat turkoosit, mutta tuo tunnisteet värien mukaan nauratti. JOkkemaan tunnisteet: vihreä, vihertävä,vihreämpi, vihrein!

Tunnisteiden listaus on kyllä aivoja kupliva homma. En ole itsekään keksinyt oikein hyvää ratkaisua sille. KAi se sitten ajanmyötä ja blogin kehittyessä jotenkin muotoutuu.

Laura kirjoitti...

ooh miten kaunis värikollaasi!

mulla on vähän samantapaisia ongelmia tunnisteiden kanssa... oon muuttanu niitä vaikka miten monta kertaa, myös blogini tyyli on muuttunut mielialan mukaan:) mutta eikös blogit saakin vähän elää?

Jokke kirjoitti...

Täytyy vaan säveltää sitä mukaa kun mennään. Hyvä tosiaan että niitä tunnisteita voi muokkailla. Mama Elf on oikeassa, tunnistin kyseisen ongelman nopeasti :) Ei toimi, ei.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...