lauantai 19. maaliskuuta 2011

Viidakko yöllä ja päivällä


Valotuskaaviolla kurssilla painetut kissat ja kasvit päätyivät lähinnä vaatteisiin mutta myös esimerkiksi pöytätabletteihin. Värjäsin aiemmin silkkipuseron, joka oli väärän värinen. Merkki on kotimainen Naurava aurinko. En tiedä missä sitä myydään oikeasti, sillä ostin puseron kierrätyskeskuksesta 20 sentin hintaan. Aika suuri ollakseen S-kokoa. Väristä tuli tumma ja hieman jännitin miten painaminen siihen sujuu. Ihan eksoottinen öinen viidakko siitä tuli. Jaguaarit hiipivät pimeyden suojissa. Valmiiseen vaatteeseen painamisessa oli tietysti omat ongelmansa, koska pohja ei ollut saumojen takia tasainen. Mutta en viitsi/osaa ommella, kun saa halvalla valmiinakin.
Värjäsin myös vaaleansinisen pellavapaidan vihreänkirjavaksi ja painoin siihen samat kasvikuviot. Niistä tuli myös ihan hyvät vaikka erottuvatkin aika hennosti. Tämä pusero on sama viidakko päivällä. Jaguaari on piiloutunut ja pöllöt nukkuvat puissa. Erittäin vaikea kuvattava tosin... Jäljelle jäi purkilliset valmiiksi sekoitettua vihreää ja oranssia painopastaa. Täytyypä taas ideoida lisää.

3 kommenttia:

päpä kirjoitti...

Hienoja kuvioita! Sävyt sopivat hyvin, toivottavasti kestävät kunnolla myös pesua. Kiinnititkö silittämällä? Miten silkki käyttäytyi? (Inhoan itse silkin silittämistä...)

Jokke kirjoitti...

Joo silittämällä hyvinkin. Tuo on hirmu paksua silkkiä, melkein neulosmaista tai trikoopaidan paksuista. Ei ollut mitään ongelmaa silityksessä. Olin jo rikkonut kaikkia pesumääräyksiäkin ;)

Tintin kirjoitti...

Kauniit puserot!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...