tiistai 8. maaliskuuta 2011

Totuttelua ruskeaanEi minulla varsinaisesti ole mitään ruskeaa vastaan. Mutta en sitten kuitenkaan osaa oikein käyttää sitä. Tässä kuitenkin kasa ruskeaa askartelumateriaalia kierrätyskeskuksesta: pellavaa, raakasilkkiä, batiikkikankaita, raffiakuitua, kookosta, simpukoita, afrikkalaisia riipuksia ja huisku lehmänhännästä. Lisäksi paperilla päällystetty rannerengas, jollainen on pitänyt itsekin tehdä, mutta hei, jos sen saa valmiina... Ja käsin maalattu Arabia pikkuriikkinen kuppi kultarinkuloin. Pohjassa on merkintä GOG eli Gunvor Olin-Grönqvist ilmeisesti, tarkempaa selvyyttä en ole saanut. Kyllähän ruskea vihreän seuraan sopii ja sitä löytyy nyt materiaalivarastosta. Totutellaan.


6 kommenttia:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Mulle ruskea on kanssa ollut tosi vaikea väri, mutta jotenkin se on alkanut nyt kovasti viehättää. Ainakin noi sun löydöt näyttää kaikki tosi houkuttelevilta ja kivoilta yhdessä.

Leena kirjoitti...

Mä en ole kanssa ikinä tykännyt ruskeasta. Just tänään mietin, että miksi ihmeessä meillä on yksi ruskea pöytä, joka voisi aivan hyvin olla vaikkapa sen sijaan vihreä!?

Ruskea on tylsä väri. Ei sille voi mitään. Mutta yhdistelmissä se kyllä toimii hyvin -esimerkiksi pastellisävyjen tai erilaisten vihreiden kanssa. Tosin yhdistellessä ruskeaa muihin väreiin, tulee myös tosi helposti "tahaton retrovaikutelma".

wihtori kirjoitti...

Munkin (nunnan, näin naistenpäivänä, ninnunnannun:) mielestä ruskea on hieman vaikea, mutta punaruskea on nam, ja varsinkin sinisen kanssa yhdistettynä. Tuo kuppi on ihana !

Jokke kirjoitti...

Ruskea on vähän sellainen liian rauhallinen ja maanläheinen. Piiloutumisväri. Sulautuu taustaan. Melkein kuin harmaa. Ruskea ja turkoosi/vaaleansininen tuntuu olevan suosittu yhdistelmä. Huomattavasti energisempi kuin jämähtänyt ruskea. Pidän siitä vain luonnonmateriaaleissa, joiden oikea väri se on. Se on kaikista ekologisin väri, jos mitään ei värjättäisi, olisi paljon ruskeaa.

Nzqu kirjoitti...

Ruskea on hieno väri, mutta vaatii usein todellakin jotain kirkkaampaa kaverikseen. En minäkään tuollaisista hailakanruskeista syty, mutta tuossa sun pinossa noi päällimmäiset kankaat ja tavarat ovat mieleisiä. Sitä mä kyllä kadehdin, että teidän kierrätyskeskuksesta voi löytää tuollaista matskua. :/ Kyllä sä varmasti jotain noille keksit, sen vihreän kanssa ainakin. :)

Jokke kirjoitti...

Batiikki on ihanaa. Tuossa on taas yksi Zinettan pusero. Niitä näkyy aika usein.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...