lauantai 26. maaliskuuta 2011

Vapaasti virkattua: kauluri 2

Äkkiä käyttämään pois käsin kehrättyjä villalankoja, että voi kehrätä lisää! Tuo yläkuvan ei ole itse kehrätty, mutta muuten tuli raitoja ihka ensimmäsistä kehräyksistä, hörsölangoista. Lisänä on huovutetusta villapaidasta ja silkkipuserosta leikattuja suikaleita. Tuota "kierrätysvillapaitalankaa" tutkin vielä lisää, ehkä ensi talvena.

Kyseessä on tuubikauluri, mutta en ymmärrä niitä isoja jotka roikkuvat rinnuksilla. Siis en voi sietää, että molekyylikään kylmää ulkoilmaa osuu kaulaani. Tiukempi pitää olla ja on hyvä saada nuppikin suojaan. Noiden lankojen puolestaan kuuluukin roikkua, päätteleminen on ihan turhaa, koska hapsuja pitää olla! Tai siis kehräsinhän minä "päättelyjätettä" takaisin langaksi. Ohjetta ei taaskaan tarvittu. Virkkasin tuubin, jonka saattoi kieputtaa kahteen kertaan kaulan ympäri oman mitan mukaan.

10 kommenttia:

Kokox kirjoitti...

Taas tarttui täältä mukaan hippunen inspiraatiota! Kiva!

Leena kirjoitti...

Kaunis! Jälleen. Kannattaakohan mun edes kommentoida, kun aina kommentoin vaan samalla tavalla:D

Jaana kirjoitti...

Tuosta sinut tunnistaa :)

Anni kirjoitti...

Tää on hieno! Ja miekää en kyl ymmärrä niitä lörpöttimiä! Mitä ne lämmittää??

minttu kirjoitti...

Tykkään näistä vapaavirkkauksistasi! Blogissani on sinulle tunnustus :)

Heidi kirjoitti...

Ooo, ei kyllä tule samanlaista vastaan :) Mäkään en kyllä ymmärrä niitä lerppuja ulkokäytössä, itellä on huivi useimmiten sisälläkin kaulassa, ja sekin lerputtaa vain silloin jos on ulkona lämmin.

Jokke kirjoitti...

Kun mietin asiaa, tajusin että lörppähuivi on SOMISTE, niin kuin joku neilikka napinlävessä, vailla varsinaista käytännöllistä toimintoa. Saapahan tuonkin lörppymään, yksinkerroin.

KIITOS MINTTU!

sinisukka kirjoitti...

Juuri niin: kaulan on oltava kaikelta viiman henkäykseltäkin suojassa :D vaikka muuten rakastankin pakkasta... Aikas ihana taas sun tekeleesi!!

Hössöntössö puuhailee kirjoitti...

Pidän tästä hulvattomasta tyylistä, tulee mieleen jotkut paimentolaisheimojen asusteet. Varmaan tuulessa ja tuiskussa hyvin käytännöllinen ja myös lämmittävä.

villaruusu kirjoitti...

Mahtava kauluri ja kauniit värit! Kyllä luulisi tuon pitävän viimaa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...