keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Sienikartta


Aloitin pienehkösti kokeilemaan itse tehtyjä kirjoja. Satuin törmäämään netissä tälläiseen haitarikirjaan. Ohjeita löytyy hakusanoilla Squash book. Hyvin helppo, koostuu muutamasta neliöstä. En välittänyt mitään ohjeissa annetuista mitoista, tein sen kokoiset kuin vanhoista kirjekuorista tuli.

Materiaalina ovat kirjekuoret, karttakirja ja sienen kuvat. Kuvat ostin digitaalisena tiedostona, jota voin nyt tulostaa mihin vain haluan. Kiinnosti kokeilla tuollastakin juttua. Tietysti kuvat voi leikata kirjastakin. Ompelin koneella pitkin karttoja ja kuvien ympäri. Kuljin pitkin sienikarttaa.


Kirjan sulkee pellavanaru ja rakuhelmi. Kanteen on tikattu M niin kuin Map of Mushrooms. Ihan vaan kun ajattelin, että M on helpompi kuin S.

ps. tuo squash postikortti sattui kaupassa silmään muutama tunti sen jälkeen kun olin ommellut kirjasen. Sattumaako?

7 kommenttia:

Hössöntössö puuhailee kirjoitti...

Hmm... mielenkiintoista, täytyypä käydä googlettamassa.

Kiva, yllätyksellinen blogi sinulla.

Tintin kirjoitti...

Ja taas jotain sellaista, mitä tekisi mieli itseki kokeilla :-)

Ihana sienikartta!

Jokke kirjoitti...

Minäkin taas sattumalta innostuin. Ja heti piti tehdä. On niin paljon kaikkea kokeiltavaa. Joskus jatkaa samaa, joskus innostuu taas jostain muusta.

Jaana kirjoitti...

Taas aivan ihanaa...

Wanton Lunacy kirjoitti...

Ohoh, kun sattuikin. Minäkin juuri tahollani päätin testailla kirjojen tekemistä :D. Tosin aika lailla perinteisemmällä tyylillä, tarkoituksena kun on tehdä mukana kulkevia muistikirjoja. Ja koska pidän sitomisesta.

Jokke kirjoitti...

Tämä olikin ihan vain leikkaa ja liimaa tehtävä, tosi kaukana vielä kirjoista. On vaan kertynyt niin paljon kivaa ja ilmaista paperia, josta olisi kiva näpertää.

sinisukka kirjoitti...

Kirjaa voi tehdä niin monella tavalla :D Tällasia on niin hauskaa lukea ja katsella!! Nautin ideoistasi!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...