tiistai 22. maaliskuuta 2011

Teemakoru maaliskuu 2011: cyberpunkHelmetin maaliskuun korubingo tarjosi taas monta hyvää inspiraatiota. Minä valitsin suoran muovi-mies-modulaatio ja tein niittikorut cyberpunkkarille tai muuten vaan teknohemmolle. Rannerengas LP-levystä ja kaulapanta vetoketjusta. Tälläisiä saattaa hyvinkin olla jossain, mutta ihan itse keksin käyttää näppäimiä äänilevyn kanssa (modulaatio: signaalin yhdistäminen toiseen signaaliin). Nämä olivat taas täysin kierrätetyt ja aivan ilmaiset, siis kierrätyskeskuksen ilmaistorikamaa.

Toisena tein näihin sopivat korvakorut testaten samalla ensimmäistä kertaa kutistemuovia (ja sen huomaa). Tässä on taiteilijan näkemys salaperäisestä "Merkuriuksen mustasta miehestä", jonka olemassaoloa tiedemiehet eivät ole varmistaneet. (korubingo Merkurius-mies-musta)LP-rannekkeen ohjeita löytyy netistä, minä käytin http://www.youtube.com/watch?v=bw0I9uZjlAw

7 kommenttia:

hanhan kirjoitti...

Upea!
Miten tuo rannekorun vääntäminen älppäristä oikein tapahtuu?

Jokke kirjoitti...

Samaan tapaan kuin LP-kulhon. Kuumennus uunissa, leikkaus ja taivutus.

Jaana kirjoitti...

Ompas upeita, niin miehisiä. :)

Tintin kirjoitti...

Hienoja!
Jos olisin vähän enemmän rock, haluaisin tuollaiset itselleni.

VMS kirjoitti...

Nuo kutistemuovijutskat ovat hauskoja!
Olen saanut itsekin lahjaksi muutaman arkin, vaan enpä tiedä, missä ne ovat ;(

Kiitos muistutuksesta,
täytyypä alkaa etsimään!

Jokke kirjoitti...

Kiitos, enköhän minä pidä noita itse vaan. Minullakin on kurssilta saatu kutistemuovi lojunut kuukausitolkulla, kun ei tullut tarvetta käyttää. Mutta tässä sitten oli sopiva kohta, kyllä se aina jostain lopulta putkahtaa, joku syy käyttää.

Nipsutin kirjoitti...

Vautsi mitä rannekoruja. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...